Ambachtelijk handgemaakt

Shopping cart
€0

W E A R E O N L I N E !

Een hele grote en gemeende Dankjewel, aan al onze klanten, volgers, supporters, fans.

Dankjewel voor jullie steun, jullie geduld en vooral jullie vertrouwen.

HOUSE OF NINOH was even weg… Dat hadden jullie ondertussen wellicht wel gemerkt. Even zegt ze, een jaar of 2.

Ertussenuit, ofzo. Eventjes onszelf terug heruitvinden, herbronnen, herstellen. Het leven gaf, ook bij ons, een serieus wendingske.
Maar we zijn terug! En hoe?

Splashing, like never before! Totally excited om jullie onder te dompelen in nieuwe collecties! Deze keer beginnen we niet meteen terug aan grote B2B en seizoenscollecties.
Nee, we gaan eventjes mee met het ritme van de hele wereld op dit moment: aftasten, rustig aan. No rush, no fast fashion, no sales no nothing. Gewoon, puur, wij en ons ding.

We hebben een gloednieuw concept: Capsule collecties. Iedereen vindt het immers toch leuk om op regelmatige basis nieuwe dingen te zien verschijnen, die dan nog liefst in limited quantities in België (!) gemaakt worden en voorlopig enkel en alleen op deze webshop te vinden zijn? Fair enough.

Hell yes. En we vullen ons kids fashion schapje dan nog eens aan met de leukste lifestyle items (toilettasjes, kinderkamerdeco,…) en de allermooiste en meest comfortabele mondmaskers ooit… Een sidekickske: SAĒF by House of ninoh.

Met onze luxury fashion masks zijn we enkele weken/ maanden terug via onze instagram @saef_byhouseofninoh mee begonnen en het succes en de tevreden klanten is gewoonweg niet te overzien.
Een paar van onze eerste modellen (de velvets) zijn reeds SOLD OUT nog voor ik ze uberhaubt online kon zetten…
Maar geen paniek: SOLD OUT betekent NEWNESS is coming.
Naast Velvet mondmaskers vind je hier ook zijde, linnen, leatherlook, … Want als het dan toch een onderdeel van ons leven wordt, kunnen we het zowel fashionable, comfortable en mooi maken toch?

 

Voor allen die benieuwd zijn naar ons verhaal, en het gezicht achter HOUSE OF NINOH kan ons verhaal volgen via

@houseofninoh (kids)
@saef_byhouseofninoh (mondmaskers)
@ameelecha (mezelf)

XO

Winkel
Previous reading
W E A R E O N L I N E !
Next reading
W E A R E O N L I N E !